Galerie LV

051_slide03

Scurtă prezentare


 

 

 

De ce Oradea? Pentru că Oradea este un vechi centru cultural, cu una dintre cele mai bine conservate arhitecturi art nouveau din această parte a Europei. Pentru că aici veţi găsi, dincolo de tradiţie şi efervescenţă culturală, un corp profesoral deosebit şi colegi minunaţi, dar şi tinereţe şi distracţie, cu alte cuvinte, toate ingredientele necesare pentru a vă atinge potenţialul creativ maxim.

Cine suntem noi? Departamentul de Arte Vizuale din cadrul Facultăţii de Arte a Universităţii din Oradea este alcătuit din 5 specializări (pictură, grafică, design, arte decorative, modă) şi 2 masterate (….), care acoperă întregul spectru al cercetării si creaţiei artistice.

Ce facem noi? Noi punem accentul pe inovaţie şi colaborare. Noi transformăm talentele creative în cariere. Suntem un departament practic, cu ambiţii pentru absolvenţii noştri, pentru carierele lor. Absolvenţii noştri se întorc cu poveşti despre lucrurile deosebite pe care le fac, afacerile pe care le creează şi premiile pe care le câştigă. Iată câteva dintre aceste poveşti aici … (link Index 20)

Ce veţi face aici? Studenţii noştri fac mai mult decât să înveţe: creează. Noi încurajăm o cultură a creaţiei în care studenţii sunt învăţaţi să găsească aplicaţii practice pentru tot ceea ce fac. Studenţii noştri expun, îşi prezintă creaţiile în diversele galerii de artă ale oraşului. Studenţii noştri sunt în permanenţă conectaţi cu lumea, ei călătoresc şi învaţă, intră în contact cu colegi de-ai lor din alte ţări prin sistemul de burse Erasmus.

Prezentarea departamentului

2019 - Arte Vizuale Oradea